Про це повідомили в пресслужбі Держпродспоживслужби в Черкаській області.
Інфекцію підхопили п’ять осіб, серед яких дитина до 17 років.
“Цей випадок, ймовірно, пов’язаний із вживанням у їжу продукції з сировини, придбаної в одному з мережевих магазинів Черкас, з недотриманням технології приготування страв”, – зазначили в пресслужбі установи.
Додають, що нині всі постраждалі виписані зі стаціонару та лікуються амбулаторно.
За інформацією Держпродспоживслужби, з початку року в Україні зареєстровано 28 спалахів гострих кишкових інфекцій, внаслідок чого постраждали 230 осіб.
Нагадаємо, попереднього тижня на коронавірус захворіли 138 жителів Черкащини, а одужали 52 особи.
Джерело: Вісімнадцять три нулі