Додайте це в сковороду під час смаження, і риба більше не пахнутиме на всю квартиру

Насолоджуватись улюбленим смаколиком вам може завадити неприємний запах, який виділяється під час його приготування на сковороді. У цій статті ми поділимося з вами кількома робочими лайфхаками, які допоможуть і рибку смачну приготувати, і приємну домашню атмосферу не зіпсувати.

Що додати у сковороду під час смаження, щоб уникнути неприємного запаху

  • Покладіть у сковороду трохи солі. Сіль допоможе витягнути вологу із риби, що в свою чергу зменшить запах.
  • Обсмажте цибулю чи часник разом із рибою. Сильні ароматичні властивості овочів можуть перебити запах риби.
  • Додайте трохи лимонного соку або оцту. Кислота також може допомогти усунути запах.
  • Використовуйте трави та спеції. Наприклад, чебрець, розмарин чи петрушка можуть наповнити страву приємними пахощами.
  • Спробуйте приготувати рибу по-іншому: наприклад, запекти в духовці чи зварити в бульйоні.