Насолоджуватись улюбленим смаколиком вам може завадити неприємний запах, який виділяється під час його приготування на сковороді. У цій статті ми поділимося з вами кількома робочими лайфхаками, які допоможуть і рибку смачну приготувати, і приємну домашню атмосферу не зіпсувати.
Що додати у сковороду під час смаження, щоб уникнути неприємного запаху
- Покладіть у сковороду трохи солі. Сіль допоможе витягнути вологу із риби, що в свою чергу зменшить запах.
- Обсмажте цибулю чи часник разом із рибою. Сильні ароматичні властивості овочів можуть перебити запах риби.
- Додайте трохи лимонного соку або оцту. Кислота також може допомогти усунути запах.
- Використовуйте трави та спеції. Наприклад, чебрець, розмарин чи петрушка можуть наповнити страву приємними пахощами.
- Спробуйте приготувати рибу по-іншому: наприклад, запекти в духовці чи зварити в бульйоні.