Борщ, як з ресторану: секрети приготування головної української страви

Коли ми куштуємо борщ у закладі громадського харчування, то дуже часто дивуємося: чому ж він і за кольором, і за смаком такий несхожий на нашу власну домашню версію?

У цьому матеріалі ми розкриємо вам два несподіваних трюків, які допоможуть приготувати улюблену страву всіх українців не гірше за крутих шеф-кухарів.

Правильна техніка варіння

Борщ – це одна із тих страв, яка потребує особливої уваги та концентрації від кухаря. І так, на слабкому вогні готуватиметься довше, зате результат потішить вас більше. 

Масло та цукор

Ці компоненти у складі борщу дивують декого з господинь, та додавши їх у страву, вони не можуть стримати захоплення. Щодо цукру, то його найкраще вводити у процесі термічної обробки буряків, а масло відправляти за п’ять хвилин до вимкнення плити.