12:30, 20 червня 2023 р.
Надійне джерело
Борщ, як з ресторану: секрети приготування головної української страви
Коли ми куштуємо борщ у закладі громадського харчування, то дуже часто дивуємося: чому ж він і за кольором, і за смаком такий несхожий на нашу власну домашню версію?
У цьому матеріалі ми розкриємо вам два несподіваних трюків, які допоможуть приготувати улюблену страву всіх українців не гірше за крутих шеф-кухарів.
Правильна техніка варіння
Борщ – це одна із тих страв, яка потребує особливої уваги та концентрації від кухаря. І так, на слабкому вогні готуватиметься довше, зате результат потішить вас більше.
Масло та цукор
Ці компоненти у складі борщу дивують декого з господинь, та додавши їх у страву, вони не можуть стримати захоплення. Щодо цукру, то його найкраще вводити у процесі термічної обробки буряків, а масло відправляти за п’ять хвилин до вимкнення плити.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
18:03
20 листопада
16:01
20 листопада
12:59
20 листопада
Оголошення
02:18, 17 березня 2022 р.
02:20, 17 березня 2022 р.
02:20, 17 березня 2022 р.
02:22, 17 березня 2022 р.
00:41, 17 березня
live comments feed...